Contentcreatie

Bij Tako Creative zijn we helemaal thuis in het maken. Zo creëren we ook graag jouw content! Omdat we onze krachten hebben gebundeld in Tako Creative kunnen we je een breed scala aan mogelijkheden bieden. Denk hierbij aan SEO-copywriting tot volledige video-producties. 

Man vliegt buiten met drone

Creative concepting

Een sterk concept is als een schip dat een storm kan doorstaan, daarom gaan we eerst aan de slag met het bedenken en realiseren van creatieve concepten die jouw merkverhaal op een krachtige manier overbrengen. 

Vrouw plaatst abstracte vormen in een patroon
Iemand typt op een laptop

SEO-Copywriting

Goede teksten op jouw website zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google. Ben je op zoek naar nieuwe teksten voor op je website? Wil je je SEO naar een hoger niveau tillen of zou je graag blogs willen publiceren? Wij schrijven teksten op basis van zoekwoordenanalyses! 

Online designs

Onze uitgebreide expertise in het creëren van online designs zorgt voor visueel aantrekkelijke en functionele ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw digitale strategie. We beschikken over onze eigen apparatuur. Zo kunnen we een breed scala aan mogelijkheden bieden om jouw merk te vertalen naar pakkende, branded content. Denk hierbij aan videografie, fotografie, dronebeelden, voice-overs en in-house presentatoren die jouw merk uitlichten. 

Drone controller met zonsondergang

Vragen? Mail ons!

Foto van Beppie Spork

Beppie Spork

Creative Marketing & PR

beppie@takocreative.nl

Foto van Domique van Genderen

Domique van Genderen

Digital Content Creator

domique@takocreative.nl

Bekijk onze andere diensten