Digital Content Agency

Tako Creative is ontstaan uit de synergie tussen twee enthousiaste creatievelingen die steeds vaker de vraag kregen iets samen te doen. Zo is Arnhem dus een Digital Content Agency rijker geworden. Hierbij was nog een laatste zetje nodig vanuit onze oprichter Tako! Samen zorgen wij ervoor dat jouw verhaal verteld wordt op een manier die bij jou en je onderneming past.

Foto van Tako op stelling

TAKO

Oprichter/eigenaar

Ondernemen zit in de aard van dit beestje. Wanneer Tako iets vindt dat hem interesseert, grijpt hij dit met alle acht de tentakels vast en laat het niet meer los. Zo is hij uiteindelijk Tako Creative begonnen. Tako heeft veel van de wereld gezien, van Japan tot Marokko en natuurlijk ons eigen mooie waterlandje. Toch blijft zijn favoriete plek bij uitstek Stan & Co in Arnhem! Hij heeft zelfs gevraagd onze naam te veranderen naar Ta & Ko, maar dat ging net iets te ver. Als trotse eigenaar is hij ook dé netwerker van Tako Creative. Reken er dus op dat als je hem tegenkomt in zijn geliefde Stan & Co, je sowieso een uur aan het praten bent met deze vrolijke vriend.

Foto van Beppie Spork met armen over elkaar

BEPPIE SPORK

Marketing & PR Creative

“Als Beppie een meubelstuk zou zijn, dan was ze een statement piece.” En dat is precies wat ze meeneemt naar Tako Creative. Haar enthousiasme en creativiteit resulteren in de creatie van passende en opvallende concepten. Ze haalt haar inspiratie het liefst uit passie van toffe bedrijven en gedreven ondernemers, zoals jij! Binnen Tako Creative is ze verantwoordelijk voor het opstellen van spraakmakende strategieën, concepten, samenwerkingen en activaties. Daarnaast zie je haar vaak langskomen op video, in content of hoor je haar stem in voice-overs. “Iets creëren, daar gaat mijn hart sneller van kloppen, al helemaal als ik hiermee een ander kan helpen!”

Foto van Domique van Genderen tegen stelling

DOMIQUE VAN GENDEREN

Digital Content Creator

Van online content creatie tot offline blikvangers, fotografie en videografie; Domique is een maker in hart en nieren. Als onderdeel van Tako Creative is hij verantwoordelijk voor de creatie van sterke visuele content met een creatieve inslag. Domique is altijd op zoek naar iets nieuws, iets waar hij zo enthousiast van wordt dat hij de tijd vergeet. En dat gebeurt regelmatig! Hij werkt graag in teamverband, om zo samen met anderen iets tofs neer te zetten. “Zelf iets maken is gaaf, maar ik ben altijd het trotst op de creaties die ik in verband met anderen heb neer mogen zetten!”